Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze wywrotnicy podnoszącej wózki z ciastem
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy uboju zwierząt i przetwórstwie mięsa
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w punktach małej gastronomii
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności w zakładzie żywienia zbiorowego
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia piekarni
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna zabezpieczenie piekarni przed szkodnikami
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji posiłków
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań
10,45 zł brutto8,50 zł netto