Instrukcja BHP przy obsłudze nadziewarki pneumatycznej
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza – grilla gazowego
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca (trzonu) kuchennego
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza dla młynów, piekarni, cukierni
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy obsłudze wywrotnicy podnoszącej wózki z ciastem
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP przy uboju zwierząt i przetwórstwie mięsa
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w punktach małej gastronomii
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności w zakładzie żywienia zbiorowego
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna utrzymania higieny otoczenia piekarni
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja sanitarna zabezpieczenie piekarni przed szkodnikami
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja technologiczna postępowania z jajami stosowanymi do produkcji posiłków
10,45 zł brutto8,50 zł netto
Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowywania dań
10,45 zł brutto8,50 zł netto